top of page

SOBRE UN SIMPLE PAS

Coneix qui som i què ens mou 

L’Associació Un simple pas és una entitat sense ànim de lucre fruit d’un neguit, d’una il·lusió i d’unes ganes boges de fer d’aquest món un lloc millor per viure.

La idea ja feia temps que s’anava covant dins del cap d'un dels socis fundadors. Ella sempre havia pensat que no feia prou. Aportacions econòmiques mensuals com a sòcia d’ONGs, donatius puntuals cada any, un parell de voluntariats... Feia anys que buscava la manera d’aportar alguna cosa més, de participar de manera més activa i més propera.

Després de tota una trajectòria professional dins del món del turisme i del lleure educatiu, i d’estudis relacionats amb la cooperació, el desenvolupament comunitari i l’animació sociocultural, finalment es decideix a compartir la seva idea amb amics que ràpidament s’engresquen a fer possible el seu projecte. Emprenedors d’àmbits ben diversos com les arts visuals, la restauració, l’educació social, la fotografia, el turisme i la natura engeguem plegats el març del 2017 l’Associació Un simple pas.

Un simple pas neix amb el clar objectiu de promoure la participació i la corresponsabilitat com a base per a generar una societat més sana, més sostenible, més justa i més solidària. Aconseguir-ho és una tasca de tots i totes.

Volem sensibilitzar sobre diferents temes de caràcter social, cultural i mediambiental, conscienciar sobre la importància de la justícia social i global, promoure el desenvolupament local i sostenible, fomentar la conservació del nostre patrimoni natural, cultural i social... I un llarg etc.! I com ho volem fer tot això? Doncs a través d'activitats solidàries de lleure educatiu, de turisme i d'experiències i esdeveniments de responsabilitat social i ambiental al nostre entorn més proper.

​Per assolir els nostres objectius, creiem indispensable treballar en col·laboració amb altres entitats sense ànim de lucre i d’economia solidària que desenvolupen les seves tasques al territori on duem a terme les nostres activitats.

A través de les diferents experiències solidàries que organitzem, volem donar a conèixer la feina d’aquestes entitats, ajudar-les a difondre el seu missatge i donar suport econòmic amb part dels ingressos que rebrem de les activitats. L’èxit de participació serà clau perquè puguin seguir endavant amb els seus projectes. Voleu aportar el vostre granet de sorra?

Les nostres experiències solidàries us permetran conèixer millor el territori, la seva gent i aquelles iniciatives que ajuden a mantenir-lo viu i que contribueixen a crear un món més just, més sa i amb un futur millor per a tothom.

Com diu el proverbi xinès ,"Un viatge de deu mil milles comença per un simple pas". Fem aquest primer pas plegats, fem-lo aquí, a casa nostra.

© 2017 Un simple pas. Fet amb Wix.com

info@unsimplepas.cat |   +34 650 673 495

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
bottom of page