top of page

Projectes que ens necessiten

ON PUC AJUDAR

Treballem amb diferents entitats sense ànim de lucre per oferir-vos projectes que us arribin al cor. Aquí en teniu algunes...

Associació

Amics de les Illes Formigues

L’associació Amics de les Illes Formigues es va crear el 2016 per a conscienciar a la població i a les administracions del gran valor del nostre patrimoni natural, de la necessitat de protegir-lo i de fer-ne un ús sostenible. Lluiten per preservar el litoral i, especialment, el tram de costa situat entre el Ullastres i cala Castell, on es troben les illes Formigues. Plegats volen aconseguir conservar aquest entorn privilegiat en les millors condicions possibles per a les futures generacions.

Associació

Cal Graells Equinoteràpia

L’associació Cal Graells Equinoteràpia té la missió de millorar la qualitat de vida de persones a través de teràpies assistides amb cavalls. Promou la rehabilitació de persones amb discapacitats físiques, psíquiques, sensorials i/o socials amb problemes d'aprenentatge o amb necessitats educatives especials, mitjançant les activitats realitzades amb cavalls i també noves línies d’investigació en els camps de l’Equitació Terapèutica i de l’Hipoteràpia.

Wildness

Of Life Foundation

WOLF és una associació de recent creació que té com a objectiu principal la lluita per a la supervivència del llop ibèric, animal actualment en perill. Mitjançant programes educatius, recerca i rescat d’animals, volen ajudar a la gent a entendre la importància de preservar el llop ibèric i altres animals com el linx ibèric i de l’ós cantàbric, vitals per a la conservació de l’ecosistema on sempre han viscut.

logo_rescat.png

L'Associació Animalista Rescat va ser constituïda el 2008 a Barcelona i treballen per a la qualitat de vida dels gats de carrer: els alimenten, els esterilitzen i asseguren que no tinguin malalties infeccioses contagioses. Consideren que l'objectiu final i prioritari per a aquests animals és la constitució d'una colònia controlada. Actualment la seva activitat principal es centra en el cura i el manteniment de les colònies de gats del Districte de Nou Barris i el barri de Trinitat Vella.

L’Obrador Xisqueta és una associació sense ànim de lucre ubicada al Pallars Sobirà (Alt Pirineu). Neix el 2009 amb l’objectiu de pagar un preu just per la llana d’ovelles de raça Xisqueta als pastors i pastores que encara conserven aquesta raça. Per aconseguir-ho compren, transformen i fan venda directa de productes fets amb 100% pura llana verge. Dia a dia treballen per donar a conèixer tot aquest procés i per assolir satisfactòriament tots els esglaons de la cadena.

La Fundació Gentis té com a objectiu fonamental aconseguir la satisfacció dels participants a través d’una bona acollida personal i a través del compliment dels requisits especificats, oferint uns serveis amb un màxim de qualitat. Busquem incansablement la millora de la qualitat de vida de les persones a través d’incidir en la seva carrera professional – inserció i formació –, en la seva situació emocional i familiar i conduint processos de mediació i atenció psicològica d’aquestes.

L’Associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona va ser creada a l’any 2007 per un grup de voluntaris per lluitar contra l’abandonament animal, denunciar el maltractament animal en totes les seves formes, fomentar l’adopció i proporcionar l’afecte humà necessari per tal que els animals abandonats portin una vida el més feliç possible.

Amics de la gent gran 2.png

Amics de la Gent Gran neix a Barcelona el setembre de 1987. És una organització de voluntariat que treballa per millorar la qualitat de vida de la gent gran. La seva missió és lluitar contra la soledat i la marginació social de les persones grans, mitjançant l'acció de voluntàries i voluntaris que les acompanyen, i la sensibilització de la societat sobre la realitat en què viuen.

© 2017 Un simple pas. Fet amb Wix.com

info@unsimplepas.cat |   +34 650 673 495

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
bottom of page